Jesus älskar dig.

Hej! Det var tyvärr ett tag sen. Tänk att så fort något kommer i vägen, så kan man inte gå till kyrkan, så fixar Gud det direkt så vips befinner man sig i kyrkan. Så fort man inte orkar göra något som har med Gud att göra, så gör vår helige ande att vi helt plötsligt tillber Gud. Detta tyder på att Han bryr sig om oss. Han lyssnar alltid på oss. Varför ska vi då inte lyssna till Honom som vet allt? Han som ger oss råd och hjälp ? .. Vi människor borde sluta klaga. Vi har mat så vi blir mer än mätta . Vi har vatten som vi kan dricka ur närsomhelst. Detta är bara väldigt få saker att tacka Honom för. Är Han inte värdig vår tacksamhet? Okej, vi blir törstiga igen. Men varför inte dricka ur det vatten som Jesus har att erbjuda så vi aldrig blir törstiga igen ? Vi måste ta emot det liv som jesus har att erbjuda ! Amen

Kommentarer
Postat av: t a k a i ♥

vilket vatten? ska vi dricka upp jesus eller

2010-07-20 @ 20:28:07
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

jag vet att det är en metafor/liknelse. jag vill bara att du ska övertyga mig. är du med i någon slags förening? :o typ.. jehovas vittnen, eller pingstkyrkan eller är du typ protestant eller katolik eller ortodox?



jag menar bara att det är konstigt att folk KAN tro, när det inte finns några fysiska bevis.

2010-07-25 @ 20:28:08
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: FILIPPA.

hej! Det skulle betyda jätte mycket om du ville rösta på min bild. Klicka på denna länken: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=7591

TACK PÅ FÖRHAND!

Vill du inte ha reklam ber jag om ursäkt :)

Kraam!!

2010-07-25 @ 20:38:56
URL: http://fffj.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

men det handlar inte om att vara med om någonting, det handlar om att bevisa. och vetenskapen är det enda alternativet som finns för mig.

2010-07-26 @ 12:55:58
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

hur menar du?

2010-07-27 @ 18:35:39
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: andrea

du kan ju berätta för takai att det faktiskt FINNS bevis för att Jesus har vandrat på denna jorden, och att dom tror sig ha hittat noas ark nu :)



sv: tack, det hade jag! :D

ja, ibland kan man få vänta ett bra tag innan det man bett om går i uppfyllelse, och ibland kan man tillochmed glömma bort att man bett för just det! men det är så värt det :)

2010-07-29 @ 14:24:40
URL: http://dreeea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0